top of page
  • Obrázek autorafeki

Line-6 G90


Postup skenování kanálů

Firmware V2.0 přidává sofistikovanou schopnost skenování, která dokáže určit existenci rušivých bezdrátových zařízení, která mohou ohrozit výkonnostní rozsah provozu na určitých kanálech, a může také pomoci zajistit, aby vybrané kanály bezdrátového mikrofonu nerušily ostatní bezdrátová zařízení. Pro minimalizaci rušení použijte následující postup:

  • pokud přidáváte nové bezdrátové jednotky k předchozí instalaci se systémy Line 6, nejprve zapněte stávající vysílače, aby bylo možné detekovat jejich frekvence. Zobrazí se symbol dle tabulky.

  • Pokud je vypnutý, a není tam ani jiný žádný symbol, kanál je práždný.

  • Stiskněte výběr kanálu:



  • Stiskněte tlačítko SETUP na přijímači. Objeví se obrazovka [VYBRAT FUNKCI]; přejděte pomocí ROTAČNÍHO KÓDÉRU na [KANÁLOVÉ SKENOVÁNÍ] a stisknutím ROTAČNÍHO KÓDÉRU zahajte proces skenování.




  • Přibližně po 6 sekundách se na spodním řádku displeje zobrazí čísla kanálů 1 až 14 a nad každým kanálem se zobrazí indikátor stavu. Indikátory a jejich aplikace jsou:



Tabulka znaků:



Poznámka: Když je přijímač na této stránce vyhledávání kanálů, nebude fungovat žádný zvuk; musíte vybrat kanál stisknutím OTOČNÉHO KÓDÉRU nebo stisknutím tlačítka EXIT a opustit stránku, aby se zvuk obnovil.

Otáčejte OTOČNÝM KÓDREM pro procházení seznamem kanálů; za číslem kanálu bude při rolování následovat blikající podtržení. Jakmile zvýrazníte prázdný, nepoužitý kanál, vyberte jej stisknutím ROTAČNÍHO KÓDÉRU . Displej přijímače se vrátí na hlavní stránku s novým číslem kanálu.


Poté si na vašem vysílači nastavte stejný kanál.

Poznámka: Lze vybrat kterýkoli z kanálů, bez ohledu na RF podmínky zobrazené pro kanál. Výběr kanálu vykazujícího významné RF rušení může vést ke zmenšení dosahu přidruženého vysílače.


3 zobrazení0 komentářů
bottom of page